antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve kıl payı yağızın kenarında bucak yer antrasit, gri tonları beyninde belki bile en keleş olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir albeni yeğinlabilir. Renkler hayatımızın ortamında bizim tin halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi temel renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz dinamik bir ağırlık elde edebilirsiniz.

Özellikle antrasit duvarlar yahut bedduaşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yapmacık bir dokunuş ekler.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve dirim alanları henüz şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir alım taşlıkyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 senesinde Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, peyda gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik gökçe yerine elan kıpkızıl mavi tonlarını da yeğleme ederek gri lacivert soy dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Mutfak mobilyalarında, antrasit gri boya kanepelerde, konsol yahut masa solukı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği çağ bu renkle uyumlu öbür renk seçenekleri sayesinde alana özel bir goldfix esir berklabilir.

Pembe ve antrasitin renk uyumu, pembenin antipatik pembe tonları ile antrasitin itici gri tonlarının bir kombinasyonudur. Bu renk düzeni ekseriyetle modern mekanlarda kullanılır ve burada bir dinginlik yahut sakinlik hissi yaratmak muhtevain kullanılabilir.

Kampanyalardan müstefit olmak için 6563 adetlı kanun kapsamında Tenvirat ve Rıza Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

Şimdi, ev bark dekorasyonunda gri ile omuz omuza kullanabileceğiniz renkler nelerdir anlatacağız ve antrasit duvar boyas arkası sıra gri renk ile uyumlu temelı renklerin kodlarını gri soy dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Hadi, esaslayalım!

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri dâhilin bile gri tonlarını değerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Bir dış yapı ürünleri firması aracılığıyla yaptırılan 4000’den aşkın katılımcının berkldığı yeni bir ankete için, mekân sahiplerinin çoğunluğu…

Henüz modernize ve henüz azca karakterize mekanlar bağırsakin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz daha cesur ve sınai bir âlem sağlayacaktır.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili gibi kıpkızıl yeşil tonları, antrasit ile uyumlu olur. Bu renkler doğal bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page